Kit sért egy koncertműsor?

Zenehaz | 2011 február 12. szombat - 22:13

2011. február 8-án több helyről kaptam e-mail-t a Budapest-Hegyvidéki Kamarazenekar évnyitó koncertje  műsorával. Gémesi Gézától is levél jött a következő szöveggel:

Kedves Misi!
Alább ide másolom a zenekar vezetősége által megfogalmazott kísérőlevelet, ez azt hiszem, sok mindent megmagyaráz… Mellékelem továbbá a részletes műsort, annak is megvan a maga üzenete. A hozzád már eljutott plakát ezzel a két dokumentummal alkot szerves egységet. Szeretettel várunk, és köszönök mindent,
szeretettel
Gémesi Géza

Ekként került ki a zenehaz.hu oldalára a koncertműsor a zenekar vezetőségének nyilatkozatával.
Megjelent a Facebookon is, mire 5 perc múlva jött chat-üzenet a Solti György Zeneiskolától (!), hogy fel akarnak hívni, meg hogy valótlanság, meg ilyesmik. 🙂 Majd e-mail-ben a Solti György Zeneiskola azóta megjelent közleményének tervezete.
Olyan fekete bárány lett Budapest-Hegyvidék Kamarazenekar (melynek a nevét a január 23-ai koncert, hibákban nem, tördelésben szegényes műsorára azért a Zeneiskola kiírta…), hogy az én bejegyzésemet azonnal törölték a Zeneiskola Facebook-oldaláról.
Aztán kikerült a Zeneiskola fent említett közleményének linkje is a Facebook oldalra, én hozzászóltam, mire azt is azonnal törölték, a hozzászólásommal együtt. 🙂  De erről már screenshotot csináltam, majd visszatettem.
És most már több órája ott van. Rekordidő. Ha megint törlik, galériát csinálok belőle, ideteszem, és megosztom a Facebookon.

(folyt. köv. – majd reggel befejezem…)

Megosztás:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • LinkedIn
  • del.icio.us

Comments are closed.