admin | 2013 június 7. péntek - 03:50


Minden magyar egészségügyi dolgozó részére (orvos, fogász, gyógyszerész,
tudományos kutató, ápoló, asszisztens, gyógytornász, szociális munkás, stb.)

Felhívás és értesítő:
orvos-muzsikus koncert
(2013. szeptember 7: Aggtelek, Baradla-barlang hangverseny-terme)

Az egészségügyben dolgozókról kizárólag a gyógyítás jut általában az emberek eszébe, azonban az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek, tudományos kutatók, ápolók, asszisztensek és egyéb szakdolgozók közül viszonylag sokan vannak, akik kevés szabadidejükben, általában kedvtelésből, saját vagy szűkebb környezetük szórakoztatására képző- vagy előadó-művészeti tevékenységet is folytatnak: valamilyen zenei hangszeren játszanak, énekelnek, esetleg saját együttesük van, (társas)táncolnak, avagy netalán festenek, szobrászkodnak, stb.
Az Asklepios-Med mint globális egészségügyi, kutató-fejlesztő és egyéb szolgáltató intézmény-közösség alapítója és vezetője vagyok (www.asklepios-med.eu). A szegedi székhelyű, de széles nemzetközi együttműködésekkel rendelkező tudományos konzorcium szakmai munkáin túl – jómagam orvosként, kutatóként és egyben naïv festőként, valamint a művészetek elhivatottjaként a fentieket felismerve – célul tűztük ki, hogy a művészetben is aktív kollégák részére kulturális múlttal rendelkező helységekben orvos-muzsikus koncerteket, illetve orvos-képzőművész kiállításokat szervezzünk. Mindezzel kizárólag non-profit módon a magyar orvosok másik, művészi arcának széles körű bemutatását segítenénk. Hatalmas elismerések mellett rendeztük meg rendezvény-sorozatunk első néhány állomását, és terveink szerint folytatni kívánjuk a nemében egyedül álló és immáron méltán rangosnak nevezett nemzetközi kezdeményezésünket. Mindezek alapján örömmel jelentem be, hogy koncert-sorozatunk következő állomásának a kiváló természeti, kulturális és idegenforgalmi adottságairól is ismert Aggteleki karszt-vidék ad otthont 2013. szeptember 7-én a Baradla cseppkő-barlang hangverseny-termében, melyre ezúton szeretném sok szeretettel meghívni, ahol:
1. Bármilyen előadói tevékenység bemutatható (zongorán játszhat, énekelhet, táncolhat, egy vagy több-tagú együttessel léphet fel, stb): semmiféle „szelekció”, avagy „cenzúra” nincs.
2. A rendezvény abszolút non-profit módon kerül megrendezésre: teljesen térítés-mentes a részvétel, azaz mind a fellépés, mind pedig a közönség soraiban történő megjelenés mindenki számára ingyenes.
3. A nemében egyedül-álló koncertünkre a világ minden tájáról várunk művész-kollégákat, így lehetőség nyílik hazai és külföldi orvosokkal, egészségügyi dolgozókkal szakmai, valamint kulturális kapcsolat felvételére is.
4. További információ és komplett jelentkezési anyag elektronikusan a palotas@asklepios-med.eu e-mail címen kérhető (jelentkezési határ-idő: 2013. július 31).
Nagy tisztelettel megkérem továbbá, hogy kollégái, ismerősei körében legyen kedves terjeszteni a zenei esemény lehetőségének hírét, hogy minél többen vehessünk részt ezen a nemében egyedülálló nemzetközi koncert-sorozaton mind fellépőként, mind pedig vendégként! Együttműködésüket, valamint a koncerten való részvételüket előre is megköszönve kívánok Önnek és szeretteinek kellemes nyaralást.
Tisztelettel:
dr. Palotás, András (MD, PhD)
alapító és vezető
Asklepios-Med (www.asklepios-med.eu)

Megosztás:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • LinkedIn
  • del.icio.us

Comments are closed.