Akiktől a zene(ház) szól

Utolsó módosítás: 2011 augusztus 23. kedd - 07:51

A Dejahu a zenehaz.hu weboldalon díjtalan bemutatkozási lehetőséget ad az azt igénylő zenészek.  Egyrészt egy kb. A4-es oldalnak megfelelő mennyiségű/nagyságú tartalmat kérünk, melyet felsorolásban, menüpont-szerűen jelenítünk meg, másrészt szerzőként adunk hozzáférést, mellyel saját magad tehetsz közzé koncertedről (melyen egyedül vagy másokkal fellépsz) meghívót, műsort.
Csak egyet kérünk: gépeld be, formázz meg szöveges állományként mindent, akkor is, ha pl. a meghívót, koncertműsort, mint képét is felteszed.

Tehát ha szeretnél egy bemutatkozó oldalt magadról, műsorodról a www.zenehaz.hu weboldalon , vagy – rendszeresen – fellépésedről közzétenni, először jelezz a “kapcsolat” űrlapon a rövid bemutatkozással, s add meg a megjelenítendő felhasználónevedet, hogy regisztrálhassunk. Egyértelmű, hogy csak a felismerhetőséget lehetővé tévő nevet célszerű használni.
A felhasználói (szerzői) hozzáférés birtokában már műsoraidat felteheted. Bemutatkozó oldalt pedig megküldöd, és mi tesszük közzé.

Comments are closed.