Magunkról – mi az a Zeneház?

Utolsó módosítás: 2011 augusztus 6. szombat - 16:55

Hogy mi az a Zeneház? Talán egy üzlet? – állítólag volt ilyen. De gondolhatunk másra is, a zenészek nagy virtuális házára vagy egy valóságos zenekar  Zeneházára, melyet ez a felirat díszít. A www.zenehaz.hu domain-nevet a Dejahu Kft. (másik fele) jegyezte be 2009-ben, számítva arra, hogy így valaha hozzájárulhat egy valóságos Zeneház baráti körének létrehozásához. És így zenészek számára – akár egy adott zenekar honlapja mellett – interaktív közösségépítő oldalt hozhat(t)unk (volna) létre, lévén ebben a DEJAHU Kft.-nek nagy tapasztalata.
Ez utóbbi elképzelést egyelőre félretettük.
A zenehaz.hu a továbbiakban legyen csak a zenészek virtuális háza.
1-1 lap erejéig lehetőséget adunk, s egyben kérünk zenészeket megjelenésre, bemutatkozásra, valamint hozzáférést is biztosítunk koncertek, műsorok, kisebb írások közzétételére.
Az oldal szerkesztésére, moderálására nincs kapacitásunk,  ezért a regisztráció nem nyilvános.
Ha szeretnél egy bemutatkozó oldalt magadról, műsorodról, vagy – rendszeresen – fellépésedről közzétenni, először jelezz a “kapcsolat” űrlapon egy rövid bemutatkozással, s add meg a megjelenítendő felhasználónevedet, hogy regisztrálhassunk. Egyértelmű, hogy csak a felismerhetőséget lehetővé tévő nevet célszerű használni. Ha mégsem ilyet akarsz, alaposan meg kell indokolnod!
A zenehaz.hu-t egyik honlap-ajánlatunk mintájaként készítettük, így a szerkezetén néha változás várható, de a tartalmat megőrizzük, amíg lehet. Az általa biztosított megjelenési lehetőségben zeneszeretetünk motivál. Nem állítjuk, hogy a bitek végezetéig használható marad, de akinek nincs önálló honlapja, élhet ezzel a díjtalan lehetőséggel.

[Lippai Mihály]
Dejahu – az online közösségek támogatója

Comments are closed.